Kuluneen syksyn aikana piispa Samson Kipaila on vihkinyt pappisvirkaan useita raamattukoulustamme valmistuneita. Ensin olimme lokakuussa Sambesin alueella Sambian ja Angolan rajamailla, pidimme viikonlopun ajan seminaaria nuorille, naisille ja seurakuntien johtajille, ja sunnuntain jumalanpalveluksessa papeiksi vihittiin kaksi syyskuussa kurssitodistuksen saanutta, David Chinyama ja Jawva Sandu. Nyt David hoitaa Sambesin alueen seurakuntia ja Sandu muutti vihkimyksen jalkeen Kuparialueelle Mutendan seurakunnan papiksi.

Marraskuun lopulla ordinaatiomatka suuntautui etelaan, Masuku Terminal -nimiseen hiilikaivoskaupunkiin, jossa papeiksi vihittiin kaksi evankelistaa, joista toinen valmistui syyskuussa ja toinen on suorittanut kolmevuotisen teologikoulutuksen, joka loppui jo huhtikuussa 2007. Lauantaina seurakunnalle opetettiin kristillisen uskon ja luterilaisuuden perusteita ja sunnuntaina kokoonnuttiin suureen juhlaan, jota juhlistivat monet kuorot ja muiden kirkkokuntien edustajat.

Kirkko on saanut uusia sanan ja sakramenttien hoitajia. Sana ja sakramentit hoitavat kirkkoa ja lahjoittavat ja vahvistavat pelastavaa uskoa. Antakoon Jumala viisautta ja voimia uusille papeille - ja vanhoillekin - etta he voisivat olla uskollisia kutsumuksessaan.